Want to work

for Kovit?

Medior Developer & Junior Developer

Wij zoeken een Medior Developer en een Junior Developer die pragmatisch is ingesteld en graag betrokken wordt bij het verder ontwikkelen van ons fantastische platform.

Wat ga je doen!

Je wordt een belangrijke schakel in de optimalisatie en het ontwerpen van functionaliteiten binnen het Kovit bestelplatform. Kovit is cloud based SaaS-oplossing voor succesvolle horecaondernemingen.

Vanaf jouw eerste dag werk je mee aan het bedenken, ontwerpen, produceren en onderhouden van bestaande en nieuwe tools en functionaliteiten van het Kovit Handelsplatform voor de Foodservice Industrie. Als Junior/Medior Developer werk je samen met andere ontwikkelaars in een hecht team.

Wij werken in een SCRUM-Agile omgeving en zoeken ontwikkelaars met kennis van en ervaring met één of meer van de volgende technieken:

 • Java/J2EE (vereist) Hibernate
 • Spring, Spring Boot
 • ThymeleafRabbit
 • MQ, PostgreSql
 • Docker, Docker Swarm
 • LinuxApache HTTPD, Apache
 • TomcatXML, XSLTHTML, CSS, Javascript, Jquery, Bootstrap

Als Junior is het geen probleem wanneer je nog niet over alle ervaring beschikt, van de Medior verwachten wij uiteraard meer. Als jij leergierig en enthousiast bent om nieuwe technieken je eigen te maken, zorgen wij dat je zal groeien in kennis, kunde en ervaring. Natuurlijk maken we daarnaast graag gebruik van de ervaring die jij elders hebt opgebouwd. Wij staan op onze beurt altijd open voor nieuwe ontwikkelingen die passen bij en een toegevoegde waarde hebben op het platform.


Locatie: Amsterdam

Start: zsm

Aantal uur: 40 uur per week, maar bespreekbaar

Dienstverband: vast

Salaris: marktconform

Wie en wat is Kovit!


In 2013 is Kovit gestart met de ‘bouw’ van een innovatief purchasing platform.

Onze SaaS-oplossing is vóór maar vooral mèt haar gebruikers (horeca) ontwikkeld.

Onze cloud software werkt niet alleen intuïtief in het dagelijkse gebruik maar levert een schat aan (eigen)data.


Kovit is gevestigd in Amsterdam Sloten in één van de B-buildings. B. Amsterdam is, zoals zij het zelf zeggen, “the biggest startup ecosystem in Europe and a creative workspace for innovation, education, and growth”.


Binnen het team van Kovit herken je direct de ambities. We zijn innovatief, nieuwsgierig, doelgericht en flexibel en hebben in ons vakgebied misschien wel grootste fan base.

We hebben (en houden) een platte organisatie met korte lijnen en zijn bovenal eerlijk en direct, naar elkaar en natuurlijk naar onze klanten & partners.


Wat kan je van ons verwachten?


 • Eigen verantwoordelijkheid en veel zelfstandigheid
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Ambitieuze en snelgroeiende internationale scale-up
 • Een hecht team met super veel (ontwikkel)ervaring
 • Uiteraard een prima salaris en goede secundaire voorwaarden


Interesse gewekt?


Stuur ons een kort bericht met wat je zoal gedaan hebt en waarom je het leuk vindt om aan ons concept te werken. Doe dit naar vacatures@kovit.nl tav Michiel en je krijgt kort daarna van ons een reactie.


Acquisitie nav deze vacature is niet gewenst!


Na ontvangst van de CV hanteert Kovit een bewaartermijn van 4 weken gedurende de sollicitatieprocedure. Kovit zal alleen met toestemming van de sollicitant de gegevens tot maximaal een jaar bewaren.

Blijf op de hoogte!

Ontvang alle updates over het Kovit bestelplatform.